Henriëtte van den Brand
 • 

Reacties

InSpirance
 
Woestijnzand
 
Wilt u zelf reageren?
U kunt uw reactie sturen naar:

Uw reactie wordt enkel ge-
plaatst met uw uitdrukkelijke toestemming.
Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de mooie woorden die je gesproken hebt tijdens mijn moeders crematie. De toepasselijke woorden, het gedicht, het was allemaal prachtig. Zeer zeker zal mijn moeder in het bijzonder dit ook heel mooi hebben gevonden want zij was een prachtmoeder voor mij en ook een liefdevolle moeder die voor iedereen klaar stond. Ik wil je hartelijk danken voor alles wat je gedaan hebt tijdens de toespraak.
John en Cyndee van Neerven, Helmond, juni 2008
Ook al is het nu meer dan anderhalf jaar geleden dat jij de crematie van papa hebt verzorgd, ik wil je nog hartelijk danken, het is een heel waardig afscheid geweest, waar ik nog veel aan gehad heb. Het blijft moeilijk, ook na een tijd, maar met de mooie teksten, liedjes en de rest van de crematie, is het een zeer mooi afscheid geworden, net zoals bij opa Kouwenberg.
Bedankt.
Manon Kouwenberg, Zundert
"Prachtig! Dank voor zoveel mooie woorden. Wat een mooi verweven geheel. Ik heb anderen verteld over jouw vak dat je zo warm en professioneel uitvoert."
Mw. W. Goedbloed, Amsterdam
"Net thuisgekomen van de crematie van J.K. heb ik als eerste de pen gepakt om jou te vertellen hoe goed en dapper jij, in jouw functie, je verbondenheid met de familie, alles op 'n geweldige manier hebt vertolkt!! Met diep respect heb ik samen met mijn man gezien en beleefd hoe jij je vak verstaat! Ook de crematie van R. heeft een diepe indruk bij ons achter gelaten."
Mw. A. Franken, Zundert
"Het overlijden van Ina Netto, onze (schoon)moeder was een groot verlies. Het deed pijn.
Jij hebt voor ons de dienst verzorgd. Je bent een warm mens die dit op een integere manier deed en oog had voor detail. Onze dank daarvoor."
Trudy Netto en Herman Everard
"De organisatie rond de crematie van mijn broer is, in handen van Henri?tte van den Brand van Spirance, door mij enorm op prijs gesteld. Binnen haar goede, strakke planning van de dienst, heeft Henri?tte oog voor detail(s) waarvan je achteraf zegt: "Wat fijn dat zij ons daarin heeft weten te stimuleren. Wat fijn dat zij daaraan gedacht heeft".
Het betrekken van de kleine kinderen bij de voorbereidingen en de afscheidsdienst is, ook voor het toekomstige verwerkingsproces, van enorm grote waarde geweest. Het gaf een warme, dierbare sfeer aan het gezamenlijke afscheid. Het aan elkaar praten van de onderdelen van de dienst gebeurde op een integere manier met prachtige teksten. Het getuigde van een grote betrokkenheid.
De zorg die Henri?tte bij ons wegnam en haar steun in ons verdriet, maakt dat wij Spirance bij alle lotgenoten kunnen aanbevelen."
Ria Lindeman, Arnhem/Mariahout
"De manier waarop jij het afscheid van Richard en Jack verzorgd hebt, vind ik ronduit bijzonder in de goede zin van het woord. Het waren diensten waar mijn vrouw en ik beiden persoonlijk diep door geraakt zijn. We praten over het verlies van een neef en een oom in een onwaarschijnlijk korte tijd achter elkaar.De professionele manier waarop je deze diensten geleid hebt, heeft mij in een aantal aspecten diep geraakt. Mooi verzorgd boekwerk bij het afscheid van Richard. Je maakte gebruik van mooie rituelen, sprak met heldere, duidelijke stem en juiste woordkeus. Je hebt in deze diensten je emoties niet de overhand laten voeren. Het e-mail contact achteraf heb ik bijzonder gewaardeerd. Ik kan je van harte aanbevelen, en mocht mijn einde bereikt zijn (hoop ik voorlopig niet), is mijn voorkeur dat jij voorgaat in mijn afscheidsdienst."
Peter Kouwenberg, Made
"Wij hebben samen met jou de viering van Richard mogen verzorgen, en hebben daar nog steeds een goed gevoel over.
In de poel van ellende waar we in zijn gestort, vonden we jouw inbreng absoluut een hele steun.
We hebben heel veel positieve reacties gekregen over de viering en daar heb jij een grote steen aan bijgedragen.
Je was heel professioneel terwijl Richards overlijden jou ook heel persoonlijk raakte.
Persoonlijk vinden wij dat we Richard een waardig afscheid hebben kunnen geven, en dat vinden we heel belangrijk als afsluiting van die vreselijke week."
Nicole en Robert van Gils - Van den Brekel, Zundert
"Toen mijn broer, zijn zoon en mijn tante zijn overleden heb jij de dienst bij de crematie begeleid.
Hiervoor wil ik jou bedanken; jij hebt dit op een warme en professionele manier gedaan.
Het was indrukwekkend!
Mede namens mijn familie wil ik jou hiervoor hartelijk danken."
Ria Kouwenberg, Spijkenisse